Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Aydoğdu’dan Milli Eğitime Müdürlüğüne Öğretmenler Gününde sürpriz ziyaret

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, Öğretmenler Gününde Erzincan İl Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret ederek tüm öğretmenlerin Öğretmenler Gününü kutladı.

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu,

Vali Hamza Aydoğdu, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen makam ziyaretlerinde alışıla gelmiş olan ziyaret programlarının dışına çıkarak Öğretmenler Gününde öğretmenleri kendi makamları olan İl Milli Eğitim Müdürlüğünde ziyaret etti. İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal ve öğretmenleri ziyaret eden Vali Aydoğdu, öğretmenler hayatın hiçbir anında unutulmuyor. Onların varlığı, bizim üzerimizdeki etkisi, manevi etkisi hayatımıza kattıkları hayatımız boyunca bizimle beraber geliyor dedi. 

Vali Doç. Dr. Hamza Aydoğdu, konuşmasında; “Devlette hangi kademede olursanız olun insan öğretmenini hiçbir zaman unutmuyor. Onların varlığı, bizim üzerimizdeki etkisi, manevi etkisi hayatımıza kattıkları hayatımız boyunca bizimle beraber geliyor. Ölüne bizimle beraber de mezara kadar da gidiyor. Onun için Öğretmenler Gününde sadece o gün itibariyle öğretmenleri değerli kılmak iyi hissettirmenin doğru olmadığını düşünüyorum. Biz yöneticilerin hayatımızla, davranışlarımızla her daim öğretmenlerimizin yanında olduğumuzu göstermemiz lazım. Bizim tarihimizde de öyle hep Şeyh’ül İslamlar padişahlarımızın sağ tarafında dururdu. Onlara yol gösterirdi. Madem ki bu ülkenin bütün çocuklarını öğretmenlerimiz yetiştiriyor. O zaman böyle öğretmenler gününde onların bize gelmesindense biz Milli Eğitim Müdürlüğümüze gelelim, öğretmenlerimizin temsilcisi Milli Eğitim Müdürümüzü değerli kılalım. Öğretmenlerimizle muhabbet edelim istedim. Allah hepinizi var etsin. Bütün öğretmenlerimizin şahsında sizlerin de Öğretmenler Gününü kutluyorum” dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Kartal ve öğretmenler ile birlikte toplu fotoğraf çekilen Vali Aydoğdu, Milli Eğitim Müdürlüğünün ziyaretinin ardından Erzincan İl Müftülüğünde gerçekleştirilen kutlama programına katılmak üzere ayrıldı.