Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

EBYÜ, (YÖKAK) tarafından Kurumsal Akreditasyon Programı’na kabul edilen 21 üniversite arasında yer aldı

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi, Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafından Kurumsal Akreditasyon Programı’na kabul edilen 21 üniversite arasında yer alarak Kurumsal Akreditasyon Belgesi almaya hak kazandı.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi,

Rektör Prof. Dr. Akın Levent, Kurumsal Akreditasyon Programı (KAP) kapsamında emeği geçenlere teşekkür belgesi takdim etti

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesinin Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafından verilen Kurumsal Akreditasyon Belgesindeki başarısına katkıda bulunan Kalite Komisyonu, Eğitim-Öğretim Komisyonu, Araştırma-Geliştirme Komisyonu, Toplumsal Katkı Komisyonu ve Kalite Koordinatörlüğü üyelerine Rektörümüz Prof. Dr. Akın Levent tarafından, teşekkür belgesi takdim edildi.

Rektör Levent, kurumsal akreditasyon süreci sonucunda Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesinin YÖKAK tarafından akredite edilme başarısı gösterdiğini ifade etti. Bu süreçteki özverili çalışmaları için tüm akademik ve idari personele, öğrencilere ve paydaşlara teşekkür etti.

Kurumsal Akreditasyonun, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesinin ‘Anadolu’da bir dünya üniversitesi’ vizyonunu destekleyerek ulusal ve uluslararası tanınırlığına önemli bir katkı sağlayacağını belirtti. Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesinde oluşturulan kalite kültürünün tüm süreçlerde sürekli iyileştirme odaklı ve sürdürebilir şekilde devam edeceğini ifade etti.