Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Turistik Doğu ekspresi yeniden seferlerine başlıyor

Türkiye Büyük Millet Meclisinde gündeme dair konuşma yapan AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, Turistik Doğu Ekspresi 11 Aralıkta seferlerine başlayacağı müjdesini verdi.

Türkiye Büyük Millet Meclisinde

Milletvekili Karaman TBMM’ de yaptığı konuşmasında; Dünyanın en güzel rotalarından birisi olarak seçilen Ankara-Sivas – Erzincan, Erzurum -Kars arasında işleyen Turistik Doğu Ekspresi 11 Aralıkta seferlerine başlıyor. Ankara’dan kalkarak, dağların arasında kıvrılan trenimiz; Fırat Nehri ve kolları boyunca Erzincan’dan Kars’a kadar devam ederek yolcularına güzel bir seyir keyfi sunuyor.

MUHTEŞEM KANYONLARIMIZI GÖRDÜĞÜNÜZDE HAYRAN KALACAKSINIZ

Yolculuğun en önemli duraklarından biride Erzincan, İliç ve Kemaliye İlçeleridir diyen Karaman; burada muhteşem kanyonlarımızı gördüğünüzde hayran kalacaksınız. Ayrıca Erzincan Merkez’de Bakırcılar Çarşısı, Girlevik Şelalesi, Ergan Kayak Merkezi, Ekşisu mesire alanlarımızı gezip keyifli vakit geçirebilirsiniz. Erzincan’dan ayrılmadan meşhur Tulum peynirimizi, balımızı, Cimin üzümünü sarucumuzu almayı unutmayınız.

BÖLGEYE CİDDİ EKONOMİK KATKI SUNUYOR

Milletvekillerini, tüm vatandaşları muhteşem yolculuğu yapmaya davet eden Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman; Bölgenin ekonomisine ciddi katma değeri olan proje’de Emeği geçen herkese, şükranlarımı sunuyor; Meclisimizi saygıyla selamlıyorum” ifadelerini kullandı.