Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Aydoğdu; Ergan Dağı Kayak Merkezi 12 ay hizmet verecek

Türkiye’nin en uzun ve Avrupa’da 2. Uzun kayak merkezine sahip Ergan Dağı Kayak merkezinde yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel sekreteri Mehmet Emre Canpolat’tan bilgi aldı.

Türkiye’nin en uzun ve

Ergan Dağı Kayak Merkezinde incelemelerde bulunarak yapımı devam eden Bungalov evler, karavan park yeri ve Ardıçlı gölü kenarındaki çalışmaları inceleyen Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, burası çalışmalar tamamlandığında 12 ay hizmet edecek duruma gelecek” dedi.

Vali Aydoğdu yaptığı açıklamasında; Ergan Dağı Kayak Merkezi Türkiye’nin en uzun ve en güzel pistine sahip. Tüm kayak severleri önümüzde ki kayak sezonunda da en iyi şekilde ağırlayabilmek için çalışmalarımız devam ediyor. Kayak merkezimiz kayak sezonunun dışında da yerli ve yabancı turistlerin, hemşerilerimizin 12 ay boyunda faydalanabileceği bir merkez haline getirmenin gayeti içerisindeyiz. Emeği geçenlere teşekkür ederim”

Vali Aydoğdu; Ergan Dağı Kayak Merkezi 12 ay hizmet verecek

Ergan Dağı Kayak Merkezindeki incelemeye Vali Aydoğdu’ya, Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Emre Canpolat, İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal, Valilik Özel Kalem Müdürü Fatih Şen ve İl Özel İdaresi şube müdürleri de eşlik etti.

TÜRKİYE’NİN EN UZUN VE AVRUPA’DA 2. UZUN KAYAK MERKEZİNE SAHİP

Ergan Dağı Kayak Merkezi, Erzincan şehir merkezine 12 km. mesafededir. Ergan Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi kayak alanı; bin 800 m, 2 bin 662 m, 2 bin 455 m, uzunluğunda Türkiye’nin en uzun liftlerinden oluşan ve teleferik ve telesiyej tesisine sahiptir. Saatte 2 bin 700 kişi taşıma kapasiteli yeni teknoloji telesiyej sistemi ve saatte bin kişi taşıma kapasiteli teleferik sistemi ile Ergan Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi, Türkiye’nin yeni kayak merkezi olmaya adaydır.

Vali Aydoğdu; Ergan Dağı Kayak Merkezi 12 ay hizmet verecek