Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TBMM İliç Araştırma Komisyonu çalışmalarını sürdürüyor

Erzincan İliç ilçesinde meydana gelen maden faciasına ilişkin olarak kurulan Türkiye Büyük Millet Meclisi araştırma komisyonu çalışmalarına devam ediyor.

Erzincan İliç ilçesinde meydana

TBMM Araştırma Komisyonu çalışmaları kapsamında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı yetkililerini dinledi.

AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman’ın da görev aldığı komisyon, madenlerde iş sağlığı ve güvenliği konusunda da geliştirici çalışmalar yürütüyor.

Konuya ilişkin olarak konuşan AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman açıklamasında: “Bugün; Erzincan’ın İliç ilçesinde, Madende meydana gelen kazanın araştırılması için TBMM Meclis Araştırma Komisyonu’nun da, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bakanlık yetkililerini dinledik. Madenlerde İş sağlığı ve güvenliği açısından tüm bilgileri ve detayları konuştuk ve istişare ettik.

ÖNCE İNSAN, ÖNCE ÇEVRE, SONRA MADENCİLİK PRENSİBİYLE HAREKET EDECEĞİZ

İliç maden kazası ve ülkemizdeki madenlerde bu tür kazalar yaşanmaması adına komisyonda çok titiz bir çalışma yürütülüyor. Önce insan, önce çevre, sonra madencilik prensibiyle hareket edeceğiz. İnşallah komisyon Araştırma inceleme sonucunda madenlerimiz de ihmallere yer vermeyecek adımlara imza atılacak. Kazaların yaşanmasına mahal verilmeyecek” ifadelerini kullandı.