Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tarımsal üretim planlaması hayata geçiriliyor

Tarım ve Orman Bakanlığı, “Tarımsal Üretimin Planlanması Hakkında Yönetmelik” 14 Eylül 2023 tarihli Resmi Gazetede yayınlanmasının ardından illerdeki çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Tarım ve Orman Bakanlığı,

Bu kapsamda Bakanlık Yetkilileri, Erzincan ve Tunceli il Müdürlüklerinin katılımıyla düzenlenen toplantı, Hayvancılık Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Melikşah Taşkın’ın başkanlığında Erzincan Bahçe Kültürleri Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü toplantı salonunda yapıldı.

Düzenlenen toplantıya Hayvancılık Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Melikşah Taşkın, Erzincan İl Tarım ve Orman Müdürü Murat Şahin, Tunceli İl Tarım ve Orman Müdürü Yavuz Suat Pala, Tarım ve Orman Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdürlüğü, Bitkisel Üretim Genel Müdürlüğü, Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğü ile Strateji Geliştirme Başkanlığı temsilcileri, Tarım Bakanlığına bağlı kurum ve kuruluş müdürleri katıldı.

Toplantıda Erzincan ve Tunceli illerinin Tarımsal Üretim Planları masaya yatırılırken sürecin işleyişi hakkında istişarelerde bulunuldu.