Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şireci; "Öğretmenlerimiz, insanlığı aydınlık yarınlara taşıyan adsız kahramanlardır"

24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayan AK Parti Erzincan İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci, Öğretmenlerimiz, insanlığı aydınlık yarınlara taşıyan adsız kahramanlardır” dedi.

24 Kasım Öğretmenler günü

Başkan Şireci mesajında: “Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Millet Mektepleri Başöğretmenliğini kabul ettiği 24 Kasım 1928 günü, 1981 yılından beri Öğretmenler Günü olarak kutlanmaktadır. 24 Kasım Türk milletinin, kazandığı büyük zaferlerle Türkiye Cumhuriyetini kurarak, egemenliğini eline aldığı, bilgi toplumunun üretici bir üyesi olma kararı doğrultusunda eğitim hamlesini başlattığı tarihtir. Eğitim alanında çok hızlı ve baş döndürücü gelişmelerin yaşandığı ülkemizde, gençlerimize ve yavrularımıza daha nitelikli ve etkili eğitim hizmeti sunabilmek için en büyük görev, elbette ki baş tacımız sevgili öğretmenlerimize düşmektedir. Öğretmenlerimiz, insanlığı aydınlık yarınlara taşıyan adsız kahramanlardır.

Geleceğimiz olan yavrularımızın yetişmesinde büyük rol oynayan fedakâr tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutlarım. Ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimize Allah’tan rahmet, emekli veya görevinin başında bulunan değerli öğretmenlerimize ise sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.