Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Minik Miray’dan temiz bir dünya ve gelecek için el ele mesajı (Özel Haber)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayesinde yürütülen "Sıfır Atık Projesine destek olan 5 yaşındaki Miray ve babası Doğadan bir garip sosyal medya hesabından yayınladıkları video ile milyonlara ulaştı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın

Çevre kirliliğinin azaltılması ve insan sağlığına zarar verecek maddelerin doğaya ulaşmadan kontrol altına alınması amacıyla yapılan sıfır atık projeleri her geçen gün artıyor. Atıkların geri dönüşüm ve geri kazanım sürecinden geçirilmesi, enerji ve doğal kaynaklardan daha çok tasarruf edilmesini sağlayabilir

ÇEVRE KİRLİLİĞİ İLE ZORLU MÜCADELEDE BİZDE VARIZ

Temiz dünya temiz gelecek, çağrısına duyarsız kalmayan doğadan bir garip ve 5 yaşındaki kızı Miray, “doğal güzelliğe sahip cennet vatanımızın ne üzerinde yaşayabildiğimiz tek varlığımız olan şehrimizin çevre kirliliği ile zorlu mücadelede bizde varız” dediler.

Birer çevre gönüllüsü olarak, çevre dostluğu sorumluluğumuzdan hareketle çevremiz adına gönüllü olarak yapmış olduğumuz faaliyetlerden dolayı çok mutlu olduklarını belirten Doğadan bir garip, Doğal yaşama saygıyı, çevre bilincini ve geri dönüşümün önemini çocuğuma bu küçük yaşta öğretiyorum. Kızım ile birlikte Temiz bir dünya ve gelecek için el ele diyerek çevremizdeki irili ufaklı plastik maddeler, kartonlar, cam ve pet şişeler, kutular ve bunlar gibi birçok çöp parçasını tek tek topluyoruz.

Kızım ve ben elimize geçirdiğimiz tek kullanımlık steril eldivenler ile çöp torbalarını çöplerle doldurarak temizliğin önemine vurgu yaptıklarını belirttiler.