Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Milletvekili Karaman köylerdeki arazi tabulaştırma çalışmalarını yerinde inceledi

Erzincan Merkez köylerde devam toplulaştırma çalışmalarını inceleyen AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, incelemeler tamamlandığında çiftçilerin işlerinin rahatlayacağını söyledi.

Erzincan Merkez köylerde devam

Erzincan Ak Parti Milletvekili Süleyman Karaman’a, AK Parti Erzincan İl Başkanı Çetin Özyurt, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Cavit Şireci, DSİ İl Müdürü Ragıp Taner Yıldız ve beraberindeki heyet eşlik etti.

Milletvekili karaman ve beraberindekiler inceleme programı kapsamında Merkez köylerinden Denizdamı, Balıbey ve Mahmutlu köyleri ziyaret edilerek çiftçilerle çalışmalar ile ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu.

ÇİFTÇİLERİMİZİN İŞLERİ RAHATLAYACAK

Çalışmalara ve ziyaretlerine ilişkin olarak bilgi veren Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman açıklamasında:”Arazi toplulaştırmaları diğer köylerimize örnek olacak şekilde başarıyla devam ediyor. Denizdamı, Balıbey ve Mahmutlu köylerini ziyaret ederek incelemelerde bulunduk. Köy halkımız toplulaştırmadan memnun. Çalışmalar tamamlandığında çiftçilerimizin işlerini rahatlatacağız inşallah. Sıcak karşılamaları ve misafirperverlikleri için saygı değer köy sakinleri kardeşlerimize ve muhtarlarımıza teşekkür eder işlerinde kolaylıklar dilerim.” ifadelerine yer verdi.

Ziyaret edilen yerlerde ki köy halkı da çalışmalardan memnuniyetlerini dile getirerek ilgileri için Milletvekili Karaman ve beraberindeki heyete teşekkür etti.