Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sebahattin Karakelle’nin acı günü

26 dönem Erzincan Milletvekili ve AK Parti Genel Merkez Siyasi Erdem ve Etik Kurulu üyesi Sebahattin Karakelle’nin vefat eden ablası Nafia Kaya(87) Terzibaba camisinde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

26 dönem Erzincan Milletvekili

Erzincan, Elazığ ve Yozgat Milli Eğitim Müdürlüğü görevlerini üstlenen Sebahattin Karakelle, Erzincan Üniversite Vakfı Kurucusu ve Yönetim Kurulu 2. Başkanı oldu. 21. Dönem Erzincan Milletvekilliği ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlık Divanı Katip Üyesi olarak görev yapan Karakelle 23., 24. Ve 26. dönem AK Parti Erzincan Milletvekilli  olarak da görev yaptı. Sebahattin Karakelle, AK Parti Genel Merkez Siyasi Erdem ve Etik Kurulu üyesi olarak görevini sürdürüyor.

Merhum Nafia Kaya’nın Erzincan Terzibaba camisinde ilkindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazına Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu; Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt, İl Jandarma komutanı jandarma kıdemli Albay Veysel Yanık, Siyasi parti temsilcileri, STK başkanları, Merhum Nafia Kaya’nın ailesi, yakınları ve cami cemaati katıldı.

Merhum Nafia Kaya’nın cenazesi Terzibaba Camii’nde ilkindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Terzibaba mezarlığına defnedildi.

Kenthaber24 internet haber sitesi ve gazetesi ailesi olarak merhumeye Allah rahmet, ailesine ve dostlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.