Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan İl Özel İdaresi Spor Kulübü Türkiye şampiyonasına damga vurdu

Rize ilinde yapılan U13 Türkiye Badminton şampiyonasında Erzincan İl Özel İdaresi Spor Kulübü sporcuları Ferdi yarışmalarda 2. birincilik birde 3.lük alarak şampiyonaya damga vurdular.

Rize ilinde yapılan U13

Tek erkeklerde ve çift erkeklerde Kaan Erçetin iki Türkiye şampiyonluğu kazanırken yine çift bayanlarda Asya Çinkır Türkiye 3’ncüsü olarak şampiyonada Erzincan’ın gururu oldular.

Erzincan’ı temsilen şampiyonaya katılan Erzincan il özel iradesi spor kulübü takımlar kulüp sıralaması puanlamasında da 140 kulüp içerisinde Türkiye 3’ncüsü olarak büyük bir başarıya imza attılar.

Başarıyla ilgili bilgi veren Erzincanlı Milli Takım Antrenörleri Murad Sönmez ve Uğur Erçetin; “Büyüklerde olduğu gibi küçük sporcularda da  başarıyı yakalamaya çalışıyoruz Erzincan Gençlik Spor il Müdürlüğümüzün ve Erzincan İl Özel İdaresinin bize maddi ve manevi katkıları bu başarıda çok büyüktür. Yine Erzincan Türk Telekom spor kulübümüzde Badmintona verdiği destekle Ülkemizi uluslararası alanda başarı kazandıran sporcular yetiştirmemizde büyük payı vardır. Biz birlik ve beraberlik içinde Erzincanlı sporcularımızı Milli takımlara kazandırmaya deva edeceğiz” dediler.