Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Eda Muhtar, ilk maaşını SMA-1 hastası Nilperi bebeğe bağışladı

Türkiye Diyanet Vakfı Erzincan Şubesi Kadın ve Çocuk Kolları tarafından SMA Tip 1 hastası Nilperi bebek için Dörtyol meydanında hayır etkinliği düzenlendi. Düzenlenen etkinlikte Girlevik Köyü genç muhtarı Eda Akbaş aldığı ilk muhtarlık maaşını Nilperi için bağışladı.

Türkiye Diyanet Vakfı Erzincan

Bu anlamlı etkinliğe muhtarlardan destek geldi. Erzincan Dörtyol meydanında açılan hayır etkinliği standında gıda ürünlerinden kıyafete ve birçok ürünlerin satışı yapılarak elde edilen gelirler Nilperi bebek için toplandı.

YANLARINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Gerçekleştirilen hayır etkinliği alanını ziyaret eden Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun burada yaptığı konuşmasında öncelikle basın mensuplarının Nilperi bebek için gösterdikleri ilgi ve bebeğin adeta tercümanı oldukları için teşekkür etti. Başkan Aksun burada yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Nilperi bebekler gibi bebeklerin çok sıkıntı çekmemesi için, bir an önce sağlığına kavuşması için maddi manevi her zaman yanlarındayız. Yanlarında olmaya devam edeceğiz. Çünkü bu çocuk herhangi birimizin çocuğu olabilirdi. Bugün gösterilecek ilgi ve alaka aslında insanlığa gösterilmiş ilgi ve alaka olduğunu kabul ediyor, saygılar sunuyorum. İyi ki varsınız”

İLK MAAŞIMI NİLPERİ’YE VERİYORUM

Ardından 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Girlevik köyünden aday olan 2 kadın muhtar adayından biri olan ve oyların eşit çıkması sonrasında belirlenen kurada Girlevik köyü muhtarı olarak seçilen Eda Akbaş aldığı ilk maaşını Nilperi Bebek için bağışlayacağını belirttiği konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Bugün burada Nilperi için bulunuyoruz. Ben ilk maaşımı Nilperi’ye veriyorum. Bütün muhtarlarımızın ve bütün Erzincan’ın Nilperi’ye destek olmalarını istiyorum. Ailesinin İl dışında olduğunu biliyorum. Geldiklerinde evlerine ziyarette bulunacağım. Elimden geldiğince Nilperi’ye destek olacağım ve başkalarını da teşvik edeceğim. Herkese sonsuz teşekkür ederim.”

TÜM MUHTARLARIMIZ BU KONUDA DUYARLI

Ardından bir konuşma yapan Başbağlar Mahallesi Muhtarı ve aynı zamanda mahalle ve köy muhtarları başkanı Murat Tapan şu ifadelere yer verdi; “Öncelikle sizlere teşekkür ediyoruz. Nilperi Bebek için mücadele ediyorsunuz. Bizlerin bu konudaki duyarlılıklarını dile getiriyorsunuz. Sesimiz kulağımız oluyorsunuz. Bu kampanyayı sizlerin sayesinde inşallah güçlü bir şekilde sonlandırırız. Özellikle Erzincan’daki tüm muhtarlarımızın bu konuda duyarlı olduklarını biliyoruz. Bugün burada Eda Muhtarımızın ilk maaşını Nilperi Bebeğimiz için bağışlaması camiamız ve Erzincan’ımız için büyük bir mutluluk olduğunu dile getirmek istiyorum. Bizlerde muhtarlarımızla birlikte belirli miktar para bağışında bulunarak bu kampanyayı daha da güçlendirmek hedefindeyiz. Ümit ediyorum ki biz duyarlı muhtarlar olarak bu çığlığı aramızda yayarak Erzincan’ımızın duyarlı insanlarına ulaştırarak, gerekli parayı denkleştirip Nilperi bebeğimizin hayatını kurtarmak hepimizin asli görevlerinden biridir. Tüm Erzincanlı hemşerilerimizi duyarlı olmaya davet ediyorum.”

Gerçekleştirilen bu anlamlı bağışlara ilişkin Diyanet Vakfı Erzincan Şubesi Kadın ve Çocuk Kolları Başkanlığınca yapılan konuşmada ise Nilperi bebek için gösterilen bu güzel bağışların Nilperi bebeği şifa olması temennisinde bulunularak, muhtarların gösterdiği örnek davranışları için teşekkür edildi. Hayır, etkinliğine gösterilen yoğun ilgi gün boyunca devam etti.