Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan’da uçurtma şenliğinde çocuklar doyasıya eğlendi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Erzincan Atletizm Pistinde Uçurtma Şenliği düzenlendi. Şenlikte bin adet farklı renklerde uçurtma aileleri ile gelen çocuklara dağıtıldı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik

Aileleri ile birlikte Erzincan Valiliği tarafından ücretsiz olarak dağıtılan rengârenk uçurtmalar alanda renkli görüntülere sahne oldu.

İlk defa uçurtma uçuran miniklerin uçurtma sevinci ise bir başkaydı. Yetişkinlerin ise çocuklarına uçurtma uçurmayı öğretirken küçük çocuklar gibi eğlenmeleri ayrı görüntü kareleri oluşturdu. Her yaştan çocuk uçurtma şenliğinde bayram sevincini yaşadı.

Etkinliğe gelen aileler gerçekleştirilen Uçurma Şenliği Programından duyduğu memnuniyeti belirtirken programı organize eden Erzincan Valiliğine ve Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu’ya teşekkür etti.

Etkinliğe 5 ve 8 yaşlarındaki çocukları ile gelen Muhammed Aybars; bu şenliği düzenleyen yetkililere teşekkür ederim. Çocuklarımız doyasıya eğlendiler. Çok kalabalık, renk renk uçurtmalar güzel görüntü oluşturdu. Tüm çocukların bayramını kutluyorum” dedi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen etkinlikte yüzlerce çocuk ve aileleri atletizm pisti alanında uçurtma uçurmanın keyfini yaşadı.