Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan’ın ihracatta öncü firması TUNAY GIDA ABD’de Türkiye’yi temsil etti

Erzincan Organize Sanayi Bölgesinde üretim yapan TUNAY GIDA AŞ firması Amerika’daki Naturel Products Expo West 2024 fuarında Türkiye’yi temsil etti.

Erzincan Organize Sanayi Bölgesinde

Erzincan Organize Sanayi Bölgesinde gıda sektöründe üretim yapan TUNAY GIDA A.Ş. firmasının Genel Müdürü Gonca Kırtıloğlu ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Leyla Aydın Yüksel öncülük ettiği Amerika’daki Natural Products Expo West 2024 fuarında Türkiye’yi temsil etti

Tunay Gıda Aş. Türkiye’deki tüm meyve çeşitlerini işleyebilen, bu meyvelerden konsantre ve püre yapabilen, meyvelerin meyve suyu olarak dolumunu gerçekleştirebilen ve ürünü soğuk havada şoklayarak muhafaza edebilen Türkiye’nin en büyük entegre tesislerindendir. Son teknoloji ve hijyenik üretim yapan firma, üretiminin yüzde 80’inin organik ve pazara sunduğu ürünlerin yüzde 98’ini ihracat etmektedir. Sektöründe alanında uzman olan firma sahip olduğu sertifikalarla da başarısından söz ettirmiştir.

Erzincan Organize sanayi Bölgesinden yapılan paylaşımda; Ulusal ve uluslararası platformlarda ülkemizi temsil edip ve ülkemizin ihracatında gösterdikleri başarıda dolayı Tunay Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Tuncer Kırtıloğlu ve Genel Müdürü Gonca Kırtıloğlu’na ekonomimize ve Erzincan’ımıza katkılarından dolayı teşekkür ederiz.