Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan Polisi minik öğrencileri bilgilendiriyor

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü koordinesinde Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğünün katılımlarıyla sorumluluk alanında bulunan ilkokullara ziyaret gerçekleştirildi.

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü

Ekipler, Kişisel/Genel Güvenlik ve Suçtan Korunma Yöntemleri, Çocuk Polisinin Görevleri ve Trafik Güvenliği” konularında bilgilendirmede bulundular. Ekipler tüm çocukları her türlü suçtan uzak tutmak, korumak ve Eğitim/Öğretim hayatlarını daha güvenli ortamda sürdürmelerini sağlamak için görevlerinin başında oldukları ifade edildi.

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube ve Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, 2023-2024 Eğitim-Öğretim dönemi faaliyetleri kapsamında İl Merkezi Polis sorumluluk bölgesinde bulunan Ziya Gökalp İlkokulu, Salih Erkan İlkokulu, Fevzi Efendi İlkokulu,

Munzur İlkokulu ve Munzur Ortaokulu’nda toplam 460 öğrenci ve öğretmenlere bilgilendirmede bulundu.

Gerçekleştirilen ziyaretlerde, 460 adet Güvenli internet kullanımı, dijital okuryazarlık, dolandırıcılık konularını içeren broşür ve İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt tarafından öğrenci velilerine hitaben yazılmış mektup dağıtıldı.

Minik Öğrenciler polis abileri ile çok iyi vakit geçirdiklerini yapmış oldukları bilgilendirmelere teşekkür ederek dağıttıkları el broşürlerini okuyacaklarını ve uygulayacaklarını ifade ettiler.