Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fethiye sporu mağlup eden 24Erzincanspor PLAY OFF’ ta Saha avantajını kaptı

TFF 2. Lig Kırmızı gurupta mücadele eden ligin son maçında sahasında Fethiye sporu 2-1 mağlup eden 24Erzincanspor normal sezonu 4. Sırada tamamlayarak PLAY OFF mücadelesi verecek.

TFF 2. Lig Kırmızı
  1. hafta mücadelesinde 13 Şubat Şehir Stadyumunda oynanan ve Burak Demirkan’ın yönettiği maçta Fethiye spor mücadelesinden 2-1 üstün ayrılan 24Erzincanspor ligi 4. Sırada tamamlayarak PLAY OFF mücadelesi öncesinde ev sahibi olma avantajını elde etti.

4-10 Mayıs Trafik haftası dolayısıyla minik trafikçiler seremoniye takımlar ile birlikte çıktı. Hakeme çiçek takdiminin ardından saha avantajı için atışı da Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Şehir içi Trafik şubeden komiser Tuğrul Taştan’ın atışı ile belirlendi.

Ligde oynadığı 36 maç sonunda elde ettiği 19 galibiyet, 9 beraberlik ve 8 mağlubiyet sonunda topladığı 66 puan ile ligi 4. Sırada tamamlama başarısını gösterdi. Ligin son maçında Fethiye sporu konuk eden 24Erzincanspor mücadeleden 2-1 üstün ayrıldı.

Maça iyi başlayan 24Erzincanspor mücadelenin 19’ncu dakikasında Oğuz Han Aynaoğlu ile 1-0 öne geçti. Fethiye spor 28. Dakikada Burak Özduman ile eşitliği sağladı. Ev sahibi takımdan 37. Dakikada Kubilay Türk Yılmaz sahneye çıkarak attığı gol ile takımını yeniden üstünlüğe taşıdı ve devre bu sonuçla tamamlandı.

Mutlak galip gelmesi gereken maçın ikinci yarısına da hızlı başlayan ve birçok gol pozisyonu bulan 24Erzincanspor başka gol bulamazken konuk Fethiye spora da pozisyon vermeyince mücadele 2-1 24Erzincan sporun üstünlüğü ile sona erdi. Haftaya 4. Sırada başlayan Menemen spor AMED deplasmanında beraberlikle ayrılarak 2 puan bırakında 5. Sıraya geriledi. PLAY OFF öncesinde saha avantajını elde eden 24Erzincanspor 9 Mayıs Perşembe günü kendi sahasında tur için Menemen sporu konuk edecek.