Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan Barosu üye avukatlara yönelik mesleki eğitim seminerlerini sürdürüyor

Erzincan Barosu ev sahipliğinde, "CMK Uygulamaları" konulu meslek içi eğitim semineri Erzincan Barosu üye avukatlar, stajyer avukatlar ve Hukuk fakültesi öğrencilerinin yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.

Erzincan Barosu ev sahipliğinde,

Erzincan Baro başkanlığı tarafından Erzincan Barosu üye avukat ve stajyer avukatlara yönelik eğitim seminerleri devam ediyor. Erzincan Barosu toplantı salonunda gerçekleştirilen ve Bahçeşehir Üniversitesi Prof. Dr. Feridun Yenisey ve İstanbul barosu avukatı Volkan Bahadır, Yakalama, gözaltı, arama, el koyma gibi koruma tedbirleri 5271 sayılı Ceza Muhakemesi Kanunu ile 2559 sayılı Polis Vazife Salahiyet Kanunu hükümleri uyarınca, uygulamalar konulu seminer verildi.

Seminer öncesinde kısa bir konuşma yapan Erzincan Barosu başkanı Av. Adem Aktürk; Meslek içi eğitim semineri için bir araya geldiklerini ifade ederek, önümüzde ki haftalarda da seminerlerimiz aralıksız devam edecek. Bugünkü seminerimiz Yakalama, gözaltı, arama, el koyma gibi koruma tedbirleri 5271 sayılı Ceza Muhakemesi Kanunu ile 2559 sayılı Polis Vazife Salahiyet Kanunu hükümleri uyarınca, uygulamalar adı altında olacak. Şindiden değerli hocalarıma teşekkür ederim” dedi.

Seminer programı dolayısıyla eğitim seminerine katılan Av. Rabia Bulut ve Av. Ebru Özcan memnuniyetlerini dile getirerek Baro Başkanı Av. Âdem Aktürk’e teşekkür ettiler.

Seminer biriminde Erzincan Barosu Başkanı Av. Adem  Aktürk; güzel sunum ve verdikleri kıymetli bilgiler için Prof. Dr. Feridun Yenisey ve Av. Volkan Bahadır’a teşekkür ederek günün anısına hediye takdim etti.