Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Binali Yıldırım’dan Şampiyon 24Erzincanspora Ziyaret

Türkiye’nin 27. ve son başbakanı, 28. Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı, AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, 3. Lig 1. Gurupta şampiyon olan ve TFF 2. Lig’e yükselen 24Erzincanspor’a ziyarette bulundu.

Türkiye’nin 27. ve son

Memleketi Erzincan’da yapımı devam eden kamu yatırımlarını inceleyen Yıldırım daha sonra 24Erzincanspor Tesislerinde futbolcu ve kulüp yöneticileriyle bir araya geldi.

                  

Ziyarette Kulüp Başkanı Gökhan Keleş’ten tesisler ve takımın son durumu ile ilgili brifing alan Türkiye’nin 27. ve son başbakanı, 28. Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı, AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım; “Büyük başarı sağladınız. Erzincan’ımızın böyle bir başarıya ihtiyacı vardı. Umuyorum ki çalışmalarınıza daha fazla önem verecek ve şehrin beklentisi olan 1. Lige yükselmenizi bekliyoruz. Çok güzel bir stadyumunuz oluyor. Oraya da 1. Lig yakışır” dedi.

        

Konuşmanın ardından ANAGOLD 24Erzincanspor kulüp başkanı Gökhan Keleş, Şampiyonluk madalyası ve Binali Yıldırım yazılı 24 Numaralı formayı Yıldırım’a takdim” etti. Yıldırım daha sonra tesisi gezerek eksikliklerin giderilmesi ye yeni sezonda yapılması gereken çalışmalar ile ilgili olarak toplantı yaptı. Toplantıya Erzincan Valisi Mehmet Makas, Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman ve Burhan Çakır, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof.  Dr. Akın Levent, Erzincan İl Genel Meclis Başkanı Bekir Yıldız, AK Parti Erzincan İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci, Eski Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle, Kulüp başkanı Gökhan Keleş ve bazı yöneticiler de katıldı.