Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Küçük raketler şampiyon olmak için yarıştı

Erzincan Gençlik ve Spor il müdürlüğü masa tenisi il temsilciliğinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlediği masa tenisi turnuvası oynanan final maçlarının ardından tamamlandı.

Erzincan Gençlik ve Spor

13 Şubat şehir stadı masa tenisi salonunda minikler, küçükler ve yıldızlar kategorilerinde 60 sporcunun katılımıyla düzenlenen turnuvada kategorilerinde derece yapan sporculara madalya verildi.

Miniklerde Said Bilal Akyüz 1’nci olurken Hasan Kurnaz 2’nci, Poyraz Bozkurt 3’ncü, Sercan Tapanoğlu’da 4’ncü oldu.

Küçüklerde ise Beril Zeynep Ergül 1’nci, Elif Ecrin Tapanoğlu 2’nci, Ecrin Cemre Demir 3’ncü, Asya Yılmaz’da 4’ncü oldu.

Yıldız Erkekler de Görkem Akçelik 1’nci, kayra Semih Seçgül 2’nci, Ege Erdoğan 3’ncü ve Mehmet Akif kort ise 4’ncü olarak madalyalarını aldılar.

Yapılan yarışmalar ile ilgili bilgi veren Erzincan Gençlik ve Spor il müdürlüğü masa tenisi

Antrenörü Fırat Gökdemir; Erzincan ilimizde masa tenisine ilgi her geçen gün artıyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk bayramı etkinlikleri kapsamında 3 farklı kategoride turnuva düzenledik. Maçlara ailelerinde yoğun ilgi göstermesi bizleri mutlu etti. Oldukça zorlu geçen maçlarda derece yapan tüm sporcularımı tebrik ediyor, tüm çocuklarımızın da bayramlarını kutluyorum” dedi.