Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

24Erzincansporun minik taraftarına büyük ilgi

24Erzincanspor taraftarı baba Yavuz Gürel 3 aylık bebekleri Ali Asaf Gürel’e Erzincan spor sevdasını yerleştirmek için eşi ile birlikte formalarını da giyerek ailecek maç izlediler. Baba Gürel takıma olan sevgisini minik oğluna da aşılamaya çalışıyor.

24Erzincanspor taraftarı baba Yavuz

Taraftarlarında ilgisini çeken 3 aylık minik taraftarın maç boyunca sesini çıkarmaması dikkatlerden kaçmadı.

Baba Yavuz Gürel, eşi ile birlikte iç sahada ki tüm maçlara geldiklerini aralıklarla deplasman maçlarına da gittiklerini ifade ederek; Bugün hava çok güzeldi. Oğlum Ali Asaf 3 aylık oldu bizim 24Erzincanspor tutkusu bir başka oğlumun da bu Erzincanspor tutkusunu şimdiden aşılanması için maça getirdik. Bu ilk maçı oldu İnşallah bundan sonrada bir Erzincan spor taraftarı olarak tüm maçlara gelecek” dedi.

Takım sevgisinin küçük yaşta kazanıldığını belirten baba Gürel; Oğluma da forma giydirerek maça geldik. Oğlumun şansı ile maçı inşallah kazanacağız. Bundan sonra iç saha maçlarımıza eşim ile birlikte oğlumu da getireceğim. Erzincan sporu seviyoruz. Minik bir taraftar daha kazandırdık. Takımımız PLAY OFF mücadelesi veriyor. PLAY OF sonrası inşallah maçları kazanarak 1, lige yükselmek istiyoruz. 24Erzincanspora başarılar diliyorum” dedi.