Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

2024 Yılı İl Koordinasyon Kurulu 2. Toplantısı Yapıldı

Erzincan İl Koordinasyon Kurulu’nun 2024 yılı 2. dönem toplantısı Vali Hamza Aydoğdu başkanlığında gerçekleştirildi.

Erzincan İl Koordinasyon Kurulu’nun

AFAD Salonu’nda düzenlenen toplantıya; Vali Hamza Aydoğdu, , Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Vali Yardımcıları, Kaymakamlar ve İlçe Belediye Başkanları ile yatırımcı Kuruluşların Bölge ve İl Müdürleri katıldı.

Toplantıya katılım sağlayan yöneticiler tarafından sorumluluk sahalarındaki proje, yatırım ve çalışmalar hakkında bilgilendirme yapıldı. Ayrıca toplantıda Erzincan Belediyesi, İl Özel İdaresi ve Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi tarafından sunum yapıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Aydoğdu öncelikle 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde seçilen İlçe ve Belde Başkanları ile İl Genel Meclis Üyelerini tebrik etti. Vali Aydoğdu ayrıca geçmiş dönem görev yürüten Başkan ve üyelere de teşekkürlerini iletti.

KAMUNUN BİR GÖREVİ DE VATANDAŞA HİZMET SUNMAKTIR

Her yıl sürekli olarak gerçekleştirilen İl Koordinasyon toplantısının yapılma şekline ilişkin konuşan Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, öncelikle İlçe Kaymakamlarından sorumluluk sahalarındaki sorun ve talepleri dile getirmelerini, değerlendirmeleri sonrasında toplantıda hazır bulunan Bölge Müdürleri ile konuları istişare etmelerini istedi. Vali Aydoğdu konuşmasında; “Kamunun bir görevi de vatandaşa hizmet sunmaktır. Biz vatandaşımızın her dilediğini, her talebini yerine getirmeyebiliriz. İmkânlarımız ve şartlarımız buna uygun olmayabilir. Ama öyle talepler oluyor ki bir saat içerisinde, yarım saat içerisinde bunu çözebiliriz. Böyle bir gücümüz ve operasyon yeteneğimiz var. Bunları hızlı bir şekilde çözmemiz gerekiyor. Biz bu küçük problemleri çözerken büyük problemlerin de hızlı bir şekilde çözülmesine vesile olur” dedi.

Plan, proje, yatırım ve çalışmalar hakkında yapılan istişarelerin ardından Erzincan Belediyesi, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi ve İl Özel İdaresinin sunumlarına geçildi. Toplantı İl genelinde yürütülen çalışmaların istişarelerinin ardından sona erdi.