Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan’da Veteriner Hekimler günü kutlandı

27 Nisan Dünya Veteriner Hekimler Günü dolayısıyla Erzincan veteriner hekimler, Erzincan Veteriner Hekimleri Odasının düzenlemiş olduğu akşam yemeği programında bir araya geldiler.

27 Nisan Dünya Veteriner

Erzincan Belediyesi Esentepe sosyal tesislerinde düzenlenen programa AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Erzincan İl Tarım ve Orman Müdürü Murat Şahin, AK Parti Erzincan İl Başkanı Çetin Özyurt, Erzincan Veteriner Hekimleri odası başkanı Feryoz Hira, veteriner hekimler ve aileleri katıldı.

Kısa bir hoş geldiniz konuşması yapan Erzincan Veteriner Hekimler Odası Başkanı Feryoz Hira yaptığı konuşmada, Veteriner hekimler için önemli olan her yıl Nisan ayının son haftası Cumartesi günü kutlanan Dünya veteriner Hekimleri gününü kutlamak için bir aradayız. Gerek Kamuda gerekse özel sektörde hayvan sağlığı, gıda güvenliği ve zoonoz hastalıklarıyla mücadele ederek doğrudan halk sağlığının korunmasında görev alan saygın ve kurumsal yapının mensubu olan tüm meslektaşlarımın bu önemli gününü kutluyorum. Bu vesile ile Ulu önder Atatürk, Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy ve ebediyete intikal etmiş meslek büyüklerimize Allah’tan Rahmet diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Erzincan’da Veteriner Hekimler günü kutlandı

Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun; Veteriner Hekimlerimiz hem hayvan sağlığıyla hem de insan sağlığı ile alakalı kıymet koyuyorlar. Bende bu vesile ile tüm veteriner hekimlerimizin gününü kutluyorum” dedi.

ERZİNCAN TARIM VE HAYVANCILIĞA BAĞLI ÜRETİMLE GELİŞİR

Son olarak konuşan AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman; Öncelikle Dünya Veteriner Hekimleri gününüzü tebrik ediyorum. Sizlerle burada olmaktan dolayı mutlu olduğumu belirtmek istiyorum. Erzincan’ımıza ve siz değerli veteriner hekimlerimize yakışır bir mekandayız. Erzincan Tarım ve hayvancılığa bağlı üretimle gelişir. Bunun için sizlerin değeri siyaseten ülke olarak çok önemli, hem hayvan sağlığı, hem gıda sağlığı açısından veteriner hekimlerimizin etkisi çok büyük. Biliyoruz ki gece gündüz demeden her zaman görevinizin başındasınız. Bizlere hem gıda sağlığı hem de hayvan sağlığı açısında en iyisi için çaba gösteriyorsunuz. Biliyoruz ki siz veteriner hekimlerinizin duayeni Milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy. Diyoruz ki siz değerli veteriner hekimlerimiz vatanına, milletine, bayrağına bağlı arkadaşlarımızsınız. Siz değerli tüm veteriner hekimlerimizin bu önemli günlerini tebrik ediyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

Erzincan’da Veteriner Hekimler günü kutlandı

Düzenlenen yemek programı yapılan sohbetlerin ardından toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.