Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erten, Merdiven Altı Ürünlere Dikkat

Kurum ve işletmeler dezenfeksiyon işlemi yaptırmaları durumunda mutlaka Sağlık Bakanlığından alınan izin belgeleri sorgulamalılar diyen Ziraat Yüksek Mühendisi Orhun Erten, özellikle zirai ilaç kullanımına karşı dikkatli olunması gerektiğine işaret etti.

Kurum ve işletmeler dezenfeksiyon

Doğu Anadolu bölgesini kapsayan işletmelerinde Tarımsal işlem ile iştigal ettiklerini belirten Ziraat Yüksek Mühendisi Orhun Erten,  son günlerde gündemde olan Korona Virüs aynı zaman da oldukça tehlike arz ediyor diyerek, İşletme olarak birçok kurumda Dezenfekte çalışmalarımız devam ediyor. İlaçlama işlemlerimizi ULV cihazlarımız ve pompalarla yapıyoruz. Korona Virüsün yerde değil hava ile bulaşan bir virüs olduğunu söyledi.

Havadan bulaşan bir virüs olduğu için Kurum ve işletmelerde yapılan uygulamalar ULV cihazı ile yapıldığından başarılı sonuçlar alınıyor.

Yapılan ilaçlamaların yanında özellikle el temizliğinin de önemli olduğunu söyleyen Erten, İşletmemiz gündemde Korona Virüs olması hasbiyle Dezenfekte malzemeleri satıyoruz Satılan Malzemelerin Sağlık Bakanlığı onaylı olması çok önemli. Farklı markalarda Dezenfekte malzemeleri satılıyor. Merdiven altı ürünler.  Burada önemli olan Sağlık Bakanlığımızın onay verdiği ürünler. Bizler tamamen Sağlık Bakanlığı onaylı ürünlerimizi satıyoruz. 

Kurumların Dezenfekte edilmeleri ile ilgili olarak yoğun talep olduğunu bu konunun hassasiyetinin önemi nedeniyle ilaç bulmakta sıkıntılar yaşandığını söyleyen Erten, Tüm Türkiye genelinde bu konu ile sıkıntı yaşandığını ve işletme olarak ellerinden geleni yapmayı sürdürdüklerini söyledi.

Yapılan Dezenfekte ilaçlama işlemlerini İnsan Sirkülasyonunu yoğun olduğu alanlara yaptıklarını söyleyen Erten, ilaçlama sorası yüzde 90 başarı sağlandığı fakat yine de insanın girip çıktığı alanlarda Virüsün olma ihtimali sürer dolayısıyla Dezenfekte işlemi her 10 günde bir tekrarlanmasında fayda var” dedi.