Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Türkiye 3’üncüsü oldu

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından İl Müdürlükleri arası performans değerlendirme çalışması yapıldı. 2023 yılı performans değerlendirme sonucuna göre Erzincan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Türkiye 3’üncüsü oldu.

Aile ve Sosyal Hizmetler

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Serdar Demirci konu ile ilgili yaptığı açıklamasında; Nesnel ölçütlerle performans odaklı gerçekleştirilen ve Ülke genelinde uygulanan koruyucu ve önleyici hizmetlerin ağırlıkta olduğu, verilen hedefler özelinde yüzde 230’lara varan hedef gerçekleşme yüzdesi ile en iyisi olma yolunda azim, gayret ve fedakârlıklarımızı sürdürmeye aynı kararlılıkla devam edeceğiz.

Bu başarı, bize her zaman çok güçlü destek veren Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu’nun himayelerinde gerçekleşmiş olup, başarıda emeği geçen İl Müdür yardımcısı Muammer Bulut ve SHM Müdürü Mehmet Höbere başta olmak üzere bütün çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

Vali Hamza Aydoğdu; bireyin, ailenin ve toplumsal değerlerimizin korunması, güçlendirilmesi ve geliştirilmesi için Erzincan’da ki her bir vatandaşa ulaşmanın ve etkin sosyal hizmet sunmanın gayreti içerisinde olan tüm müdürlük personellerini tebrik ederek, güzel ve başarılı çalışmalarının devamını diledi.