Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Zengin; Nilperi bebeğimize nefes olalım

Erzincan Şehit Aileleri Koruma Derneği Başkanı Abdulkadir Zengin, 9 Mart saat: 19.00 ile 24.00 arasında yapılacak olan ‘Hepimiz el ele Nilperi bebeğimize nefes olalım’ kampanyasına tüm Erzincanlıları davet etti.

Erzincan Şehit Aileleri Koruma

Erzincan Şehit Aileleri Koruma Derneği Başkanı Abdulkadir Zengin, Erzincan Gazeteciler Cemiyeti’nde yapmış olduğu açıklamasında şu ifadeleri kullandı; “Erzincan’da bir tane SMA tip 1 hastamız Nilperi bebeğimiz var. Bu bebeğimiz ile ilgili çeşitli etkinlikler düzenlendi ancak, yeterli rakama ulaşılamadı. Bizler de burada Şehit Aileleri Koruma Derneği olarak bir çatı oluşturup, geniş katılımlı bir platformda bu bebeğimizin maddi problemini çözüp tedavi sürecini başlatma hedefindeyiz. Erzincan’da ne kadar dernek, vakıf, cemiyet varsa tamamını davet ettik.

9 Mart akşamı Müftülük Konferans Salonu’nda canlı yayın ile bebeğimize bağış toplayacağız. Erzincan’ımızın bu konuda duyarlı olmasını arzu ediyoruz. Herkes bunu çevresine duyursun. Ailemiz bu maddi yükün altından kalkabilecek güçte değil. 9 Mart akşamı herkesi Müftülük Konferans Salonu’na bekliyoruz. Bu bebeğimize inşallah nefes olalım.”