Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Polisten Küçük Edanur’a doğum günü sürprizi

Erzincan Ersevenler mahallesinde ikamet eden 11 yaşındaki Edanur’un polisler çok sevdiğini duyan Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube müdürlüğü ekiplerince doğum günü sürprizi yapıldı.

Erzincan Ersevenler mahallesinde ikamet

Duyum üzerine hareket eden polis ekipleri Edanur’un 11’nci yaş gününü kutlamak için harekete geçti.

Yapılan doğum günü sürprizi ile ilgili İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan paylaşımda;  Her şey Senin Gülümsemen İçin. Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü olarak, Polisleri çok sevdiğini öğrendiğimiz, İlimiz Ersevenler Mahallesi’nde ikamet eden sevgili kızımız Edanur’un 11. Yaş gününü kutlamak için İl Emniyet Müdürlüğümüz olarak hemen harekete geçtik.

Polisler önce pastanın mumunu yaktı, sonra kapının zilini çaldı. Kapıyı açınca karşısında polisi ve pastayı gören küçük kız, unutamayacağı bir doğum günü yaşadı. Polisler, ‘İyi ki doğdun Edanur diyerek, küçük kızın doğum gününü kutladı.

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personelleri tarafından hazırlanan pasta ve doğum günü hediyelerini gören Edanur’un mutluluğu gözlerinden okundu. Yapılan sürprize çok mutlu olan Edanur ve ailesi Erzincan Emniyet Müdürü Kenan Kurt’a ve Emniyet Müdürlüğü personelimize teşekkürlerini iletti.

Süreçte desteklerini bizden esirgemeyen her aşamasında bizlere yardımcı olan Artizan ailesi ve Pasta Şefi Burcu Kaya ‘ya teşekkür ederiz” denildi.