Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincanlı Badmintoncular Ağrı’dan başarıyla döndüler

2023-2024 Eğitim Öğretim dönemi okul sporları liseli gençler badminton şampiyonasında 3 takımla temsil edilen Erzincan, gurup şampiyonasında büyük başarı elde etti.

2023-2024 Eğitim Öğretim dönemi

Ağrı ilinde düzenlenen ve 8 ilin katıldığı yarışmalarda bayanlarda 2 Erzincan takımı final oynadı. İlk ikiye giren Erzincan takımları Türkiye finallerine katılım hakkı elde etti. Yarışmada; Erzincan Anadolu Lisesi 1’nci olurken Erzincan Spor Lisesi 2’nci oldu.

Erkelerde ise Erzincan’ı temsil eden Erzincan Spor Lisesi, yarışmaya katılan tüm takımları yenerek doğrudan Türkiye finallerine katılım hakkı elde etti.

HEDEF TÜRKİYE FİNALLERİ

Yarışmayla ilgili bilgi veren Milli takım Antrenörleri Murad Sönmez ve Uğur Erçetin; 3 Okulumuz da Erzincan’ımızı Ağrı da şükürler olsun başarıyla temsil etmişlerdir, bize bu çalışmalarda emeği geçen katkıda bulunan ve bu ekip çalışmasında birlik beraberlik içinde hareket eden herkesi tebrik ediyorum. Yeni hedefimiz Giresun ilinde yapılacak olan Türkiye finallerinde de Erzincan’ımızı en iyi şekilde temsil etmektir” dediler.

Erzincanlı Badmintoncular Ağrı’dan başarıyla döndüler