Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan’da öğrencilere Jandarma faaliyetleri tanıtıldı

Erzincan’da Cumhuriyet’in 100. yılı etkinlikleri kapsamında lise öğrencilerine jandarmanın faaliyetleri ve Ekipmanları tanıtıldı.

Erzincan’da Cumhuriyet'in 100. yılı

Erzincan İl Jandarma Komutanlığı “Cumhuriyetimizin 100. Yılı Programı” kapsamında düzenlediği etkinlik ile Erzincan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleri İl Jandarma Komutanlığına ziyaret gerçekleştirdiler.

Cumhuriyet’in ilanının 100. Yılı etkinlikleri kapsamında Erzincan  İl Jandarma Komutanlığınca, Erzincan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleri jandarma komutanlığında ağırlanarak kurum tanıtımı yapıldı.

Ziyaret kapsamında öğrenciler; İl J.K.lığı envanterinde bulunan hizmet araçları ile karşılanarak Jandarma birimlerinin tanıtımı yapıldı. Kriminal Kısım Amirliğince senaryolu “örnek olaya müdahale”, Patlayıcı Madde İmha Timi tarafından “şüpheli pakete müdahale” ve Köpek Timlerince gösteri icra edildi. Müteakiben öğrencilere Jandarma Genel Komutanlığı personel temini hakkında bilgilendirme yapıldı.

Etkinliğe katılım sağlayan öğretmen ve öğrenciler memnuniyetlerini ifade ederek Erzincan Valiliği ve İl Jandarma Komutanlığı personellerine teşekkür ettiler. Etkinlik günün anısına toplu fotoğraf çekimi yapıldıktan sonra Erzincan İl J.K.lığından uğurlandılar.