Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan Valisi Aydoğdu’dan YKS’ye girecek öğrencilere müjde

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, şehirde göreve başladığı ilk günden itibaren öğrencilere yönelik verdiği müjdelerine bir yenisini daha ekledi.

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu,

Ulaşım ücretlerinde indirim ile ilk adımı atan ardından LGS ve YKS öğrencilerine yönelik ücretsiz deneme sınavları ve ücretsiz kaynak kitap dağıtımı, sosyal ve kültürel etkinlikler düzenlenmesi, ders çalışma alanlarının oluşturulması gibi pek çok desteği hayata geçiren Vali Aydoğdu, son olarak YKS ‘ye girecek 12. sınıf öğrencilerine müjde vererek, öğrencilerin TYT ve AYT ücretlerini karşılama sözü verdi.

SİZLER, SADECE HAYALLERİNİZE VE İDEALLERİNİZE ODAKLANIN

Erzincan genelinde YKS sınavına girecek 12. sınıf öğrencilerinin sınav ücretlerinin Erzincan Valiliğince karşılanacağını belirten Vali Aydoğdu, Erzincan’ın öğrenci dostu bir şehir olduğunu belirterek “Bu adım, sizin eğitim yolculuğunuzda bize düşen küçük ama önemli bir katkı. Sizler, sadece hayallerinize ve ideallerinize odaklanın. Çünkü biz, gençlerimizin bugünlerine, yarınlarına inanıyor, onların her adımında yanlarında olmayı en değerli vecibelerden biri görüyoruz. Yeter ki siz çalışın… Tüm öğrencilerimize hayırlı olsun.” dedi.

Vali Aydoğdu’nun bu duyarlı yaklaşımı, kentteki eğitim-öğretim faaliyetlerine verdiği değeri bir kez daha gözler önüne seriyor.