Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

EBYÜ engelli öğrencilerinden Rektör Levent’e ziyaret

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Engelli Öğrenci Birimi EBYÜ Rektörü Prof. Dr. Akın Levent’i makamında ziyaret etti.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi

EBYÜ Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Engelli Öğrenci Birim Koordinatörü Prof. Dr. Papatya Karakurt, Dr. Öğretim Üyesi Cemalettin Budak ve öğrenciler, üniversite içindeki engelli öğrenci destek çalışmalarını ve elde edilen başarıları paylaştılar.

Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yöneticiliği öğrencisi Abdullah Yılmaz’ın İşitme Engelliler Türkiye Badminton Şampiyonası’nda büyükler kategorisinde elde ettiği Türkiye üçüncülüğü sonrasında Rektör Levent öğrenciyi tebrik etti. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde eğitim gören yüzde seksen görme engelli öğrencimiz Enes Arslan ise kendi hayatından yola çıkarak yazdığı kitabı Rektör Levent’e takdim etti.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent kısa bir konuşma yaptı. Rektör Levent konuşmasında; “Engelli öğrencilerimizin spordan sanata elde ettiği bu başarıları gerçekten çok önemsiyorum. Bu tür etkileşimler, üniversite içindeki birlik ve dayanışmayı güçlendirmekte ve öğrencilerin yeteneklerini desteklemeye yönelik olumlu bir atmosfer yaratmaktadır. Engelli Öğrenci Birim’imizi de öğrencilerimize gösterdikleri destek için teşekkür ediyorum” dedi.