Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Camiler çiçek açtı

Diyanet İşleri Başkanlığı Erzincan İl Müftülüğü bünyesinde Yaz Kur'an kursları ‘Çocuklar Koşun Haydi, Şimdi Yaz Kur’an Kursu Vakti’ çağrısıyla 3 Temmuz Pazartesi itibariyle başladı.

Diyanet İşleri Başkanlığı Erzincan

Başlayan yaz kursları kapsamında Erzincan İl Müftüsü Muharrem Gül, Hafız Mehmet Aydın Camii Yaz Kur’an Kursunu ziyaret etti.
Programa İl Müftüsü Muharrem Gül, Cami görevlileri, Kur’an kursu öğreticileri, Hafız Mehmet Aydın 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu öğrencileri ve yaz  kursu öğrencileri katıldı.
Ziyarette konuşan Erzincan İl Müftüsü Muharrem Gül, “Hayırlı nesiller yetiştirmemize katkı sağlayacak, gözümüzün nuru evlatlarımızı Kur’an ve Peygamber Efendimiz (s.a.s.)’in örnek hayatıyla buluşturacak bir zaman dilimi daha başlıyor.  “Yaz Kur’ân Kurslarıyla Kur’ân-ı Kerim ve Temel Dini Bilgiler eğitimi verilecektir. Bizim amacımız sadece bilgi ve bir takım malumatı kardeşlerimize aktarmak değil. Bizim amacımız Kur’ân’ı sevdirmektir, sevgili peygamberimizi sevdirmektir, Dini Mübin-i İslamı sevdirmektir, Rabbimizi sevdirmektir amacımız önce bu. Sonra temel dini bilgilerin, lazım olacak dini bilgilerin çocuklarımıza ve gençlerimize öğretilmesidir.”  ifadelerine yer verdi. 
Kur’an-ı Kerim Tilaveti, Hadis-i Şerif, ilahi, kaside ve şiir okumaları, yapılan dualarla çeşitli gösterilerin de yer aldığı program sonunda çocuklara çeşitli ikramlarda bulunuldu.