Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çalışmalarını sergilediler

Halk Eğitim Merkezi tarafından 2018-2019 eğitim öğretim döneminde gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında farklı teknikler kullanılarak ortaya çıkarılan 15 Temmuz konulu 40 adet eser sergilendi.

Halk Eğitim Merkezi tarafından

Erzincan Halk Eğitimi Merkezi ve ASO Müdürlüğü kursiyerlerinin 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı içerisinde hazırladıkları eserler İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün Fuaye salonunda sergileniyor. Farklı tekniklerle işlenen 15 Temmuz konulu çalışma vatandaşların beğenisine sunuldu.

1 Eylül 2018 tarihinden bu güne kadar el sanatlarında yapmış oldukları çalışmaları sergileyen kursiyerler ince işçiliklerini gözler önüne seriyor. İnci işçiliğin sergilendiği 40 eseri sergiyi gezen vatandaş dikkatlice inceledi.

24 yıldır bu işi yapan Erzincan Halk Eğitim Merkezinde Usta Öğretici olarak çalışan Pamuk Yıldız, 26 kursiyerle çalışmalarını yaptıklarını dile getirerek konuşmasının devamında şunları kaydetti ; “ el sanatları alanında 15 Temmuz çalışmaları yaptım. Tamamen yün keçeden yapılmış ve diğer tekniklerde kullanılarak inci bir işçilik ile eserleri tamamladık. 40 civarında eser bugün sergiledik. Bu yaptığımız çalışmalarda farklı teknikler kullanarak ortaya çıkardık. Sergimizin açılışı süresince de vatandaşlarımızın beğenisine sunacağız” diye konuştu.