Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

24Erzincanspor Uşak’ta gol oldu yağdı

TFF 2. Lig Kırmızı Gurupta şampiyonluk mücadelesi veren 24Erzincanspor 29. Hafta mücadelesinde deplasmanda karşılaştığı Uşak spora gol oldu yağdı.

TFF 2. Lig Kırmızı

Uşak 1 Eylül stadyumunda oynanan ve Berkay Erdemir’in yönettiği mücadelede deplasmanda Uşak sporu 6-1 mağlup eden 24Erzincanspor 3 puanın sahibi oldu.

Sahasında aldığı mağlubiyet sonrası liderle arasındaki puan farkının daha fazla açılmaması için mutlak galibiyet parolasıyla Uşak spor maçına çıkan 24Erzincanspor aldığı farklı galibiyetle 4. Sıradaki yerini korurken şampiyonluk iddiasını sürdürdü.

Ligde son sırada bulunan ve küme düşmesi kesinleşen Uşak mücadelesine istekli ve atak başlayan 24Erzincanspor 17. Dakikada Ziya Alkurt ile bulduğu gol ile 1-0 öne geçti. Gol sonrası atakları hız kesmeyen 24Erzincanspor bu kez 34 ve 42. Dakikalarda Çınar Tarhan ile bulduğu gollerle ilk devreye 3-0 üstünlükle girdi.

İkinci yarıya da atak başlayan 24Erzincanspor 64. Dakikada Kubilay Türk Yılmaz ile 4. Golü buldu. 76. Dakikada Hasan Kaya ve 80. Dakikada ise Gencer Cansev ile bulduğu goller ile durumu 6-0 yaptı. Ev sahibi takım 90+ da Halil Can Cemali ile gol bulunca mücadele konuk 24Erzincansporun 6-1 üstünlüğü ile sona erdi.

Deplasmanda aldığı farklı galibiyet ve 3 puan ile 55 puan ve +21 gol averajını yakalayan 24Erzincanspor 30. Hafta mücadelesinde kendi sahasında Derince Belediye sporu konuk edecek.