Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

24Erzincanspor Düzce spora takıldı 1-1

TFF 2. Lig kırmızı gurup 26. Hafta mücadelesinde konuk ettiği Düzce spor ile 1-1 berabere kalan 24Erzincanspor 2 önemli puan kaybı yaşadı.

TFF 2. Lig kırmızı

Hafta içi eski takım kaptanlarından Mümin Talip Pazarlı hastalığına yenik düşerek hayatını kaybetmişti. Takım kaptanını unutmayan 24Erzincanspor seremoniye “Seni asla unutmayacağız” pankartı ile çıktı.

PLAY OFF mücadelesi veren 24Erzincanspor 13 Şubat Şehir stadyumunda düşme korkusu yaşayan Düzce sporu konuk etti. Ferhan Kestanlıoğlu’nun yönettiği mücadele 1-1 sona erdi.

Maça istekli başlayan ev sahibi takım ilk dakikalardan itibaren baskılı oyununu bulduğu net pozisyonları değerlendiremeyince ilk kontra atağa çıkan konuk Düzce spor 18. Dakikada Kaan Yüksel ile bulduğu gol ile takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi. Golden sonra ataklarını artıran 24Erzincanspor gol bulamayınca devre 1-0 konuk takımın üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci yarıya da hızlı başlayan 24Erzincanspor 54. Dakikada yeni transferi golcüsü İbrahim Yılmaz ile beraberliği yakaladı. Galibiyet için baskısını artıran 24Erzincanspor bulduğu pozisyonları değerlendiremeyince maç 1-1 sona erdi. PLAY OFF mücadelesi veren 24Erzincanspor sahasında 2 önemli puan bıraktı.

Oynanan 26.hafta sonunda 14 galibiyet, 7 beraberlik ve 5 mağlubiyet ile topladığı 49 puan ile 4. Sırada yer aldı. 24Erzincanspor 27. Hafta mücadelesinde Cumartesi günü deplasmanda 68 Aksaray Belediye spora konuk olacak.