Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

2023 yılında EBYÜ ’ye dereceyle girmeye hak kazanan öğrencilere plaket

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi’ne 2023 yılında dereceyle girmeye hak kazanan öğrenciler Erzincan Ticaret Odası Başkanı Ahmet Tanoğlu’nun yemek davetinde EBYÜ Rektörü Prof. Dr. Akın Levent ve TSO Başkanı Tanoğlu ile bir araya geldi.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi’ne

Rektör yardımcıları Prof. Dr. A. Ercan Ekinci, Prof. Dr. Adem Başıbüyük, Prof. Dr. Çağrı Çırak ve Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Engelli biriminin de katılım sağladığı program Erzincan Ticaret ve Sanayi odası yönetim kurulu başkanı Ahmet Tanoğlu kısa bir konuşma yaptı. Tanaoğlu; Erzincan’ın öğrenci şehri olduğunu ve her zaman öğrencilerin yanlarında olmaya devam edeceklerini söyleyerek eğitim dönemlerinde başarılar” diledi,

ERZİNCAN’IN BİRER KÜLTÜR ELÇİSİ OLMANIZI DİLİYORUZ

Ardından konuşmalarını yapmak üzere kürsüye çıkan Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent: “Üniversitemizi yüksek puanlı öğrencilerin tercih etmesini her zaman diliyoruz. Sizler ve özellikle engelli birim öğrencileri bizim çok kıymetli öğrencilerimizsiniz. Okuldan mezun olduktan sonra da Erzincan’ın birer kültür elçisi olmanızı diliyoruz. Sizin başarılarınızla gurur duyuyoruz.” dedi.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi adına Rektör Prof. Dr. Akın Levent tarafından Erzincan TSO Başkanı Ahmet Tanoğlu’na plaket takdim edildi.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesine Sayısal, Eşit ağırlık, Sözel, Dil, TYT ve yetenek puanına göre 2023yılında en yüksek puanla yerleşen öğrencilere de plaket takdim edildi.

Sayısal bölüm birincilik plaketini EBYÜ Tıp Fakültesinden Hanife İlayda Kurt, Sözel bölüm birincilik plaketini Eğitim Fakültesi, Okul öncesi öğretmenliğinden Sedanur Esen, Eşit Ağırlık bölümü birincilik plaketini hukuk fakültesinden Ceren Köse, Dil bölümü birincilik plaketini Eğitim fakültesi, İngilizce öğretmenliğinden Şevde Yağmur Taşdan TYT birincilik plaketini Adalet MYO, Adalet bölümü öğrencisi Muhammed Metin Dindar, Yetenek sınavı birincilik plaketini Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yöneticiliği Bölümü öğrencisi Buse Ağgündüz, Rektör Prof. Dr. Akın Levent ve Erzincan TSO Başkanı Ahmet Tanoğlu’nun elinden aldılar.