Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yerel Ticaret Fuarı Açıldı

Erzincan Belediyesi tarafından Ramazan ayı münasebetiyle Erzincan’da “Yerel Ticaret Fuarı” açıldı. Her yıl Ramazan ayında geleneksel hale getirilen fuar alanında farklı illerden de gelen 55 esnaf hizmet verecek.

Erzincan Belediyesi tarafından Ramazan

Erzincan Belediyesi tarafından Ramazan ayı münasebetiyle Erzincan’da “Yerel Ticaret Fuarı” açıldı. Her yıl Ramazan ayında geleneksel hale getirilen fuar alanında farklı illerden de gelen 55 esnaf hizmet verecek.

Ramazan ayı boyunca Barış Manço Parkı içerisinde yaklaşık 55 esnafın yer alacağı fuar, Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, İl Genel Meclis Başkanı Bekir Yıldız, Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tanoğlu, İl Özel İdaresi genel meclis üyeleri, Belediye encümen üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve Erzincanlıların katılımıyla açıldı..

Hizmete giren fuarın açılışında konuşan Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tanoğlu, fuarın Erzincanlılara hayırlı olmasını temenni ederek, fuarda bulunan tüm esnaflara ise hayırlı işler bol kazançlar temennisinde bulundu.

Ardından konuşan Erzincan Belediye Başkanı Sayın Bekir Aksun konuşmalarında; “ Etkinliklerin Ramazan gecelerine bir katkı sunması açısından vatandaşlarımızın hem zamanını etkili ve alışverişini buralardan daha ucuz daha rahat yapabilmelerini sağlamak amacıyla planladığımız bu etkinliği daha önceki yıllarda geçmiş belediye başkanlarımızdan sağ olsunlar aynı ruh heyecanı sağlamak için düşünmüşler.  Geleneksel yapının devamı için bu yıl Kültür ve sosyal işler müdürlüğümüz olarak uygulamaya koyulan bu etkinliğimiz Şehrimize insanımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.

Bu Ramazan’da yine Kültür ve sosyal işler müdürlüğümüzün Ramazan Akşamları için düzenlemiş olduğu programlar devam edecektir diyen başkan Aksun, eski belediye diye tanımladığımız binamızın arka kısmında devam edecek bu program geçen yıllarda eksik olan bir uygulama olarak da teravihi müteakiben devam edecektir. Bunun da buradan bilinmesini arz ediyorum, çünkü akşamla yatsı arasında hem bazıları etkilemekte hem de namaz esnasında huzursuzluk vermekte onun içinde teravihi müteakiben programlar takip edilecektir halkımıza saygıyla ilan ediyorum hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum” dedi.

Erzincan Valisi Ali Arslantaş ise yaptığı konuşmada; “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu kurtuluş olan bir Ramazan’a daha erdik. Allah, bağışlanmanın, rahmetin, mağfiretin sağanak, sağanak yağdığı bu güzel günleri hakkıyla idrak edebilme ve onu layıkıyla yaşayabilmeyi bizlere nasip etsin. Her yıl düzenlenen bu fuarımız, panayırımız bu yılda yine aynı yerinde coşkuyla hazırlandı. Esnaflarımıza aileleriyle birlikte huzurla helalinden bol kazançlar kazanmasını temenni ediyorum.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun ve beraberindeki katılımcılar, fuar içerisinde hizmet vermeye başlayan esnafları ziyaret ederek, kendilerine hayırlı kazançlar ve kolaylıklar dilediler.

Haber: Hasan Çakmak