Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Yalnızbağ sizinle birlikte, bizimle birlikte yalnız olmayacak”

Esnaf ziyaretleri kurum ve kuruluşların yanı sıra iftar sonrası mahalle buluşmalarına devam eden bağımsız Belediye Başkan adayı Yüksel Çakır Yalnızbağ Mahalle sakinleri ile bir araya gelerek seçimlere kısa bir süre kaldığını ve kazananın Erzincan olacağını dile getirdi.

Esnaf ziyaretleri kurum ve

Coşkulu ve yoğun bir katılımın olduğu Yalnızbağ Mahallesinde bir konuşma yapan bağımsız Belediye Başkan adayı Yüksel Çakır; Artık günler azalıyor her geçen gün 31 Mart 2024 gününe sandığın önümüze koyulacağı akla karanın birbirinden ayırt edeceği güne adım adım yaklaşıyoruz. Sandık önünüze koyulduğunda milletin iradesine taş koyanların yerine değil sizlerin yoluna baş koyanları tercih etmeye hazır mısınız diyen Çakır; Seçimler geçtiğimiz 5 yılın muhasebesi yapılarak bununla birlikte gelecek yıllarda gerçekleştirilecek olan hizmetlerin projelerin bir muhasebe ve beraberinde mahkemesinin yapıldığı fırsatlardır.

 “YÖNETİM ANLAYIŞI DEĞİŞECEK”

Bizler arkadaşlarımızla beraber 2004-2019 yılları arasında sizlerin desteğiyle bize duyduğu güvenle Allaha hamdolsun yalnız bağda Erzincan’ da altın yıllarını yaşattık. 2019’da alınan kararla Yalnızbağ Beldesi diğer beldelerle beraber merkeze bağlandı. 2019’dan 2024 yıllarına kadar ise aldığı hizmetlerin birçoğundan mahrum yıllarını yaşadı, o yüzden diyoruz ki bu seçimde sadece bir belediye başkanlığı seçimi değil Erzincan’a reva görülen bir yönetim anlayışının da değişeceği önemli bir seçimdir. Sizler 2019’yılından sonra derdinizi anlatmaya çalıştığınızda ne ile karşı karşıya kaldığınızı nasıl bir ilgisizlikle bu yılların geçtiğini en iyi sizler biliyorsunuz.

 BELDELER HİZMETLERDEN MAHRUM BIRAKILDI

Yalnızbağ ve diğer beldeler şu anda oluşan mahalleler hepinizin malumu hayvancılığın tarımın Ziraat’ın yer aldığı ve beraberinde ihtiyaçlar ve istekler 2019 yılı öncesi yapılıyordu.2019 yılı sonrasındaki yönetim anlayışı beldelerin maalesef kendi belediyelerini aratır oldu. Geçmişte olduğu gibi Yalnızbağ ve halkının istediği şekilde belediyecilik yapılacak diye nitelendirirken gelin görün ki bugün 4-5 yıl içerisinde o hizmetlerden mahrum bırakıldı. İnşallah biz göreve geldiğimizde bu düzensizlik bu ilgisizlik sona erecek. Erzincan halkıyla yol yürüyerek Erzincan’a geleceğe götürmenin mücadelesini veriyoruz. Buna inandık bu uğurda sonu ne olursa olsun milletin iradesini sandığa yansıyacak bir duruşu sergileyip bu uğra baş koyduk biz. Diye konuştu.