Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Aydoğdu, kalplerimizi marifetullah ile doldurmaya gayret gösterelim

Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu; bu kutlu gece, hakiki manada tövbe ve istiğfara, kardeşlik hukukunu güçlendirmeye, muhabbet ve ülfet bağlarını pekiştirmeye vesile olsun” dedi.

Berat Kandili dolayısıyla bir

Vali Aydoğdu mesajında; “Ramazan ayının müjdecisi olan kurtuluş, af ve arınma anlamlarına gelen Berat Kandili; Müslümanların, sınırsız af ve merhamet sahibi Yüce Yaradan’a sığınarak günahlardan arınma, ilahi lütuf ve bereketlere erişebilme fırsatını yakalayabilecekleri müstesna zaman dilimlerinden birisidir.

Rahmet kapılarının ardına kadar açıldığı, günahların affına vesile olan bu kutlu gece, hakiki manada tövbe ve istiğfara, kardeşlik hukukunu güçlendirmeye, muhabbet ve ülfet bağlarını pekiştirmeye vesile olsun. Gönüllerin birleştiği, dargınlıkların sona erdiği, karşılıklı muhabbetin arttığı bu mübarek gecede, gönül gözümüzle Hakk’ın nurunu müşahede etmeye, kalplerimizi marifetullah ile doldurmaya gayret gösterelim.

Bu mübarek gece vesileyle bir kez daha İliç ilçemizde meydana gelen acı olayda toprak altında kalan kardeşlerimiz için dualar ediyor, kıymetli ailelerine ve tüm hemşerilerimize sabırlar diliyorum. Yüce Allah’tan bu tür acı olayları bir daha yaşatmamasını niyaz ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, kıymetli hemşerilerimin, aziz milletimizin ve tüm İslam âleminin Berat Kandili’ni tebrik eder, bu müstesna gecenin hayırlara vesile olmasını, cihanı kuşatan bir rahmet, mağfiret ve bereket mevsimine dönüşmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum” ifadeleri yer aldı.