Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şireci; her insan engelli olma potansiyeline sahiptir

3 Aralık Dünya Engelliler günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan AK Parti Erzincan İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci, Engelli olmanın bir kusur değil. Her insanın bir gün engelli olma potansiyeline sahip olduğunun unutulmaması gerekir” dedi.

3 Aralık Dünya Engelliler

Başkan Şireci mesajında: “Engelli bireylerin sosyal hayatta daha çok yer almaları, huzur ve refahlarının artması için çalışmalara devam ediyoruz. Hayatın tüm alanlarında yer alarak toplumun ayrılmaz bir parçası olduklarını gösteren engelli vatandaşların spor, sanat, siyaset, eğitim ve iş dünyasında elde ettikleri nice başarılar bizlerin gurur kaynağı oldu.

Engelli bireylerin hayatlarını kolaylaştırma yolunda çeşitli proje ve çalışmalar hayata geçirildi. Devletimiz tüm imkânlarıyla engelli bireylerin sorunlarının çözümünü öncelikleri arasında görerek hareket etmektedir. Engelli olmanın bir kusur değil, her insanın bir gün engelli olma potansiyeline sahip olduğunun unutulmaması gerek.

‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ vesilesiyle bir kez daha tüm vatandaşlarımıza sorumlu ve duyarlı olma çağrısında bulunuyorum. Sevgi, saygı ve dayanışma ile bütün engellerin aşılacağına inanıyorum” dedi.