Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Otlukbeli Yaz Şenlikleri yapıldı

Erzincan’ın Otlukbeli ilçesinde düzenlenen Yaz Şenlikleri programı yoğun katılımla yapıldı. Programlar kapsamında 9 Temmuz Pazar günü Mehteran gösterisi ve Halk oyunları ile başlayan program akşam saatlerinde düzenlenen konserler ile devam etti.

Erzincan’ın Otlukbeli ilçesinde düzenlenen

Erzincan Otlukbeli ilçesinde 2023 Otlukbeli yaz şenlikleri ve Kültürel etkinlikler ilçe meydanında yapıldı.

Düzenlenen Festivale Otlukbeli İlçe Kaymakamı Aydın Yanık, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, MHP İl Başkanı Salih Aksu, Siyasi Parti temsilcileri, Otlukbeli Kültür ve Yardımlaşma Derneği Yöneticileri, Kamu Kurum yetkilileri ve İlçe halkı katıldı.

Geleneksel hale getirilen yaz şenlikleri ile ilgili bilgi veren ve konuşmasına katılımcılara teşekkür ederek başlayan Otlukbeli Belediye Başkanı Yusuf Tektaş; ;Otlukbeli Yaz Şenlikleri ve Kültürel Etkinliklerini bu yıl 8-9 Temmuz tarihinde büyük bir coşkuyla kutladık. Dolu dolu geçen programlarımızda 8 Temmuz Cumartesi günü Piknik ve Şölen havasında geçen günümüz çeşitli yarışmalar ve halk oyunlarımızla devam etti. 9 Temmuz Pazar günü Mehteran gösterisi ve halk oyunları ile programımız başlamış olup akşam saatlerinde konserde kıymetli sanatçılarımız Gonca Coşkun ve Eda Doğanay sahne alarak Otlukbeli ilçemize keyifli bir akşam yaşatmıştır. Protokol üyelerimize, ilçemize gelen misafirlerimize ve Otlukbeli Halkımıza teşekkür ediyorum. 2024 yılında daha güzel bir şenlik olması dileğiyle şimdiden herkesi davet ediyoruz. Tüm hemşerilerimizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum” dedi.

Yaz şenliklerine katılan Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun birbirinden güzel programların yapıldığı bu güzel festivalin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, Otlukbeli halkına selam ve sevgilerini sundu.

Akşam saatlerinde başlayan konserde sanatçılar Gonca Coşkun, Eda Doğanay ve Mikrofon Delisi sahne alarak şenliğe katılanlara keyifli dakikalar yaşattı.