Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Öğrenciler Gazze’deki kardeşlerini unutmadı

Demirkent TOKİ İlkokulu Anasınıfı öğretmenleri, veliler ve öğrenciler tarafından Gazze’deki mazlumlara destek olmak amacıyla kermes düzenlendi.

Demirkent TOKİ İlkokulu Anasınıfı

Demirkent TOKİ İlkokulu anasınıfı tarafından düzenlenen kermeste öğretmenler ve veliler tarafından hazırlanan ürünler satışa sunularak elde edilen gelir Filistin’deki mazlumlar için kullanılmak üzere Erzincan Kızılay Şubesi hesabına yatırıldı. Düzenlenen kermes hakkında bilgi veren Demirkent TOKİ İlkokulu Müdürü Ahmet Sağsöz, okul olarak Filistin’de yaşananlara kayıtsız kalmamak ve öğrencilerin merhamet, yardımseverlik ve cömertlik gibi değerlere sahip olmalarına katkı sunmak amacıyla böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirtti.

Gazze için düzenlenen kermese velilerin ve öğrencilerin büyük ilgi gösterdiklerini ifade eden okul müdürü Ahmet Sağsözsözlerine şöyle devam etti. “ Kermesin hazırlıkları anasınıfı öğretmenlerimiz ve velilerimiz tarafından yapıldı. Hazırlanan ürünlerden oluşan kermese Demirkent TOKİ İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerimiz ve velilerimiz büyük ilgi gösterdiler. Kermes sonunda 21 bin 230 TL gelir elde edildi. Elde edilen bu gelir, Filistin’de kullanılmak üzere Kızılay Erzincan şubesi hesabına yatırıldı. Kermesimize katkı sunan idarecilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimize sonsuz şükranlarımızı sunarım” dedi.