Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Minik öğrenciler hem öğrendi, hem eğlendiler

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından oluşturulan Trafik Eğitim parkurunda minik öğrencilere uygulamalı olarak temel trafik güvenliği eğitimi verildi.

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü

Trafik kurallarının öneminin bilincinde, trafikte herkese karşı saygılı ve duyarlı bir nesil yetiştirebilmek amacıyla, Erzincan Emniyet Müdürlüğünce minik şoförlere yönelik trafik eğitim parkuru kuruldu. Parkurda minikler hem eğlendiler hem de öğrendiler.

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından, Vali Recep Yazıcıoğlu İlköğretim Okulu birinci sınıf öğrencilerine; Çocuk Trafik Eğitim Parkı kurularak, Trafik Güvenliği, Emniyet Kemeri, Yaya Geçidi kullanımı, Konuları hakkında eğitim verdi.

Ekipler tarafından eğitim sonunda minik şoförlere kurşun kalem, etiket ve trafik dedektifi kartı gibi çeşitli hediyeler dağıtıldı.

Erzincan Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada; “Ağaç Yaşken Eğilir” mottosuyla gerçekleştirilen eğitimler ile her zaman çocuklarımızın yanınızdayız mesajı verildi.