Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Girlevik Şelalesi Rekreasyon Projesinin değerlendirme toplantısı yapıldı

Erzincan Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Emre Canpolat başkanlığında Girlevik Şelalesi Rekreasyon Projesinin değerlendirme toplantısı yapıldı.

Erzincan Vali Yardımcısı ve

Erzincan İl Özel İdaresi toplantı salonunda Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Emre Canpolat başkanlığında gerçekleştirilen Girlevik Şelalesi Rekreasyon Projesinin değerlendirme toplantısı, Çağlayan Belediye Başkanı Çetin Çay, Genel Sekreter Yardımcısı Teoman Yerlikaya, şube müdürleri ve Uygar Aksu’nun katılımıyla gerçekleştirildi.

4 MEVSİM YERLİ VE YABANCI TURİSTLERİN AKININA UĞRUYOR

Yazı ve kışı ile farklı güzelliklere sahip dünyanın en görkemli şelalelerinden biri olan Erzincan’ın Çağlayan beldesindeki Girlevik Şelalesi, 4 mevsim yerli ve yabancı turistlerin akınına uğruyor.

Kent merkezine 35 kilometre uzaklıkta yer alan ve Munzur Dağı eteklerindeki Kalecik köyünde yer alan 9 ayrı kaynak suyunun birleşmesiyle oluşan Girlevik Şelalesi, her mevsim ayrı bir güzellik sunuyor. 40 metreden akan buz gibi suyu ve serin havasıyla yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor.

Projenin hayata geçirilmesiyle Girlevik Şelalesinin bulunduğu alanın çok daha güzel görüntüye kavuşması bekleniyor.