Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Polisler, 260 çocukla “Polislerle Macera Adasında” buluştu

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü koordinesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramında polisler 260 çocukla “Polislerle Macera Adasında” buluştu.

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü

Mehmet Akif Ersoy İlkokulunda çocuklarla bir araya gelen ekipler eğlenceyi çocukların ayağına getirdi. “Önceliğimiz onların her zaman yanında olduğumuzu hissetmeleri ve emniyet mensuplarına güven duygularının aşılanması temel hedefimizdir.” diyerek çocuklar için oluşturulan balon parkta çocuklar bu güzel günlerini eğlenceye doyarak geçirdi.

GELECEĞİMİZİN TEMİNATI OLAN TÜM ÇOCUKLARIMIZI SEVGİYLE KUCAKLIYORUM

Günün anlam ve önemine istinaden bir kutlama mesajı yayımlayan Erzincan Emniyet Müdürü Kenan Kurt şu ifadelere yer verdi; “Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, halkın iradesinin her şeyin üstünde olduğunu “Egemenlik, kayıtsız şartsız milletindir” sözleri ile tüm dünyaya duyurmuş ve bu önemli günü çocuklara bayram olarak armağan etmiştir. İşte bu duygularla Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 104. yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına ulaşmanın sevincini yaşıyoruz. Sevgili çocuklar; Biliyor ve inanıyorum ki sizler, Kahraman bir milletin evlatları olarak ülkemizin yarınlarısınız. Hedefimiz, sizleri özgürce düşünen, inisiyatif alabilen, sorgulayan, kendi toplumunun ve evrensel anlayışın doğrularından haberdar olan, hayatın güçlükleri ile baş edebilecek ölçüde donanımlı olarak, huzurlu ve güvenli bir ortamda yetişmenizi sağlamaktır. Geleceğimizin teminatı olan tüm çocuklarımızı sevgiyle kucaklıyor, bayramın dünyanın tüm çocuklarına barış ve mutluluk getirmesi temennisiyle “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını” kutluyorum” ifadelerine yer verdi

Mehmet Akif Ersoy İlkokulunda düzenlenen “Polislerle Macera Adası” etkinliğine katılan çocuklar doyasıya eğlenirken aileler İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt ve Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekiplerine teşekkür ettiler.