Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan’da 523 gram SKUNK maddesi ele geçirildi; 1 şüpheli gözaltında

Uyuşturucu ile mücadele kapsamında çalışmalarını sürdüren Erzincan polisi 41 plakalı bir araç içerisinde yaptığı aramada 523 gram SKUNK maddesi ele geçirirken şüpheli 1 kişiyi gözaltına aldı.

Uyuşturucu ile mücadele kapsamında

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ile yapılan ortak çalışmada uyuşturucu madde kullanımının ve ticaretinin engellenmesine yönelik operasyon gerçekleştirdi.

Operasyon kapsamında, Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü polis uygulama noktasında durdurulan 41… plaka sayılı araçta yapılan aramada 523 gram SKUNK maddesi ele geçirildi.

Gerçekleştirilen operasyonda Uyuşturucu sevkiyatını gerçekleştiren S.P isimli şüpheli şahsa Türk Ceza Kanunu 188 inci maddesi “Uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti” suçundan işlem yapıldı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce adli makamlara sevk edilen S.P. isimli şüpheli şahsın işlemleri adli makamlarca devam ediyor.

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada; Uyuşturucu Suçları ile etkin mücadelemiz kararlılıkla devam etmektedir” denildi.