Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Minik İrem'in Gazze’ye duyarlılığı gönülleri fethetti

Son dönemde yaşanan İsrail'in Gazze'deki zulmüne duyarsız kalmayan 4. Sınıf öğrencisi İrem Belinay Yurttaş okul arkadaşları ve mahalledeki komşularından topladığı bin 215 TL tutarındaki yardımı il müftüsü Muharrem Gül’e teslim etti.

Son dönemde yaşanan İsrail'in

Minik İrem Belinay kendi harçlıkları ve arkadaşlarından topladığı yardımı, İsraillilerin gerçekleştirdiği katliamların ardından anasız, babasız, evsiz ve gıdasız kalan Gazzeli çocuklara ulaştırılması için Erzincan il müftüsü Muharrem Gül’e teslim etti.

Bu duyarlı davranış karşısında, İl Müftüsü Muharrem Gül, minik öğrencinin topladığı bin 215 TL tutarındaki yardımı Türk Diyanet Vakfı Erzincan şubesinin Filistin bağış hesabına hemen aktardı. Minik öğrencinin, bu insanî yardımı İl Müftüsü tarafından ödüllendirilirken, başta hocaları, arkadaşları olmak üzere ailesine ve Minik İrem Belinay’a teşekkür etti.

İl Müftüsü Gül; bu tür duyarlı davranışların, küçük yaşlardan itibaren insanlık ve yardımlaşma duygularının nasıl geliştirilebileceğini gösterirken, miniklerin bu anlamlı adımı toplumsal farkındalığın ve yardımlaşmanın ne kadar değerli olduğunu bir kez daha hatırlattı” dedi.

Minik İrem Belinay başlattığı yardım kampanyasına destek olan arkadaşlarına ve komşularına duyarlılıkları için teşekkür ederek; hep çocukların zarar gördüğü savaşların son bulmasını diledi.