Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Milletvekili Karaman; “hızlı tren projemizi Erzincan’ımıza kadar ulaştıracağız”

Yapımı tamamlanan ve hizmet vermeye başlayan Ankara-Sivas hızlı tren ile Erzincan seyahati yapan AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, rahatlık ve konforu ile hızlı tren projemizi Erzincan’ımıza kadar ulaştıracağız” dedi.

Yapımı tamamlanan ve hizmet

Seyahat öncesinde sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulunan AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman; Ülkemizde yapılan en güzel hızlı tren hattımızda Ankara’dan Erzincan’a olan yolculuğumuz hızlı tren ile başlıyor. İnşallah Ankara’dan Sivas’a hızlı tren ile Sivas’ tan Erzincan’a da kara yolu ile giderek yolculuğumuzu kısaltacağız.  

Bildiğiniz gibi hızlı tren ile Ankara Sivas arası 2,5 saat. 2 Saatte de Sivas’tan Erzincan’a kara yolu ile gideceğiz, böylece Ankara Erzincan arası 4,5 saate inmiş oldu. Bizler arzu ediyoruz ki Sivas Erzincan arası hızlı tren hattı yapılsın ve Ankara, İstanbul’dan binildiğinde direk Erzincan’ kadar gelsin. Bunun ile ilgili görüşmelerimiz sürüyor. Ulaştırma Bakanımız Abdulkadir Uraloğlu ve  AK Parti Genel Başkan Vekilimiz Binali Yıldırım ile görüştük. Sivas İmralı ihalesi yapıldı çalışmalar başlayacak. En hızlı bir şekilde hızlı tren Erzincan’a gelsin istiyoruz.

Hızlı tren ile seyahatin hürriyet ve konfor olduğunu söyleyen AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman; Hızlı tren ile seyahat her zaman olduğu gibi huzurdur rahatlıktır, ben çok seviyor tüm vatandaşlarımıza da tavsiye ediyorum” dedi.

Türkiye’de hızlı trenin yaygınlaşması için talimat veren Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ a teşekkür eden Karaman; Ankara Sivas hızlı tren hattı, Marmaray gibi çalışmalarda emekleri olan tüm paydaşlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum.” İfadelerine yer verdi.