Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kırmızı Şimşekler Kocaeli’nde sahne alıyor

TFF 2. Ligde mücadele eden ve oynadığı son 6 maçta yenilgi yüzü görmeyip aldığı 4 galibiyet ve 2 beraberlikle 14 puan toplayan son haftaların formda ekibi Anagold 24 Erzincanspor Pazar günü saat 14:00’te Derince Belediyespor deplasmanında 3 puan arayacak.

TFF 2. Ligde mücadele

Kırmızı siyahlı doğu ekibi ligin 11. haftası geride kalırken topladığı 21 puanla liderle arasındaki farkı 5’e düşürdü.

Bu sezon deplasman maçlarında gösterdiği performansla taraflı tarafsız tüm spor otoritelerinin beğenisini kazanan Anagold 24 Erzincanspor, ligin 12. Haftasında Kocaeli’de sahne alıyor. Pazar günü saat 14:00’te başlayacak maçı İstanbul Bölgesinden Yalçın Taşkınfurat yönetecek.

Attığı 20 golle 11. Hafta itibariyle TFF 2. Ligdeki 38 takım içerisinde en çok gol atma başarısı gösteren ekip olan Anagold 24 Erzincanspor, zorlu Derincespor maçını kazanarak ligdeki çıkışını sürmek istiyor. Üst sıralarda yerini sağlamlaştırmak için oldukça önemli olan bu karşılaşmaya Kocaeli ve İstanbul’dan yüzlerce Erzincanlı taraftarın geleceği tahmin ediliyor.

Deplasmanda oynadığı 5 maçta 8 puan toplayan Erzincanspor, yine deplasmanlarda attığı 12 golle de 2. Ligdeki tüm takımların içerisinde en çok gol atan takım konumunda. Deplasmanlarda karşılaştığı Kastamonuspor’a 2-0 yenilen kırmızı siyahlı ekip, Somaspor ve Denizlispor’la 1-1 berabere kaldı, Düzcespor’u 6-0 ve İskenderunspor’u da 4-1 yenme başarısı gösterdi.