Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Karaman’a 5 attı, 3’ncü sırayı kaptı

TFF Kırmızı gurup 32’nci hafta mücadelesinde kendi sahasında konuk ettiği Karaman FK sporu Ziya Alkurt’un hattrick yaptığı maçta farklı mağlup eden 24Erzincanspor +averajla 3’ncü sıraya yükseldi.

TFF Kırmızı gurup 32’nci

PLAY OFF mücadelesi veren 24Erzincanspor sahasında ağırladığı Karaman FK sporu farklı mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu.

13 Şubat Şehir Stadyumunda oynanan ve Yusuf Adnan Kendercileri’in yönettiği 32 hafta mücadelesinde farklı galip gelerek 3. Sıraya yükselen 24Erzincaspr PLAY OFF katılma noktasında büyük adım attı.

Maça hızlı başlayan ve net pozisyonları değerlendiremeyen 24Erzincanspor 22 dakikada Ziya’nın kaleci tarafından faul ile durdurulmasının ardından kırmızı kart gören Karaman FK sporda kaleci Baran takımını 10 kişi bıraktı. 10 kişi kalan rakibe karşı ataklarını hızlandıran 24Erzincanspor 37. Dakikada kazanılan penaltıyı Muhammed Enes ile göle çevirerek 1-0 öne geçti ve devre bu skorla tamamlandı.

İkinci yarıya gol ile başlayan 24Erzincanspor 49. Dakikada Çınar ile durumu 2-0 yaptı. 2-0’dan sonra sahneye çıkan Ziya Alkurt 67-74 ve 76’ncı dakikalarda attığı gollerle skoru belirledi. 5-0

Alınan farklı galibiyet ile +24areraj yakalayan 24Erzincanspor puanını 61 yaparak 3’ncü sıraya yükseldi. 24Erzincanspor 33. Hafta mücadelesinde hafta sonu PLAY OFF mücadelesi veren Isparta 32 spora konuk olacak.