Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Özel Sporcular Avrupa Kayak Şampiyonasında EBYÜ başarısı

Polonya’da düzenlenen 2024 VIRTUS Özel Sporcular Dünya ve Avrupa Kayak Şampiyonası’na katılan Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi öğrencisi Ayşe Kader Yavuz Özel Sporcular Dünya Kayak Şampiyonasında beşinciliğe, Özel Sporcular Avrupa Kayak Şampiyonasında ise üçüncülüğe imza attı.

Polonya’da düzenlenen 2024 VIRTUS

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi, Spor Yöneticiliği Bölümü birinci sınıf öğrencisi Ayşe Kader Yavuz, elde ettiği başarı sonrası EBYÜ Rektörü Prof. Dr. Akın Levent’i ziyaret etti.

Polonya’da gerçekleştirilen müsabakada ülkemizi ve üniversitemizi temsil eden öğrenci Yavuz’a Rektörü ziyareti esnasında, Üniversite Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörü Prof. Dr. Papatya Karakurt ve Dr. Öğretim Üyesi Cemalettin Budak da eşlik etti.

Polonya’nın Zakopane kentinde düzenlenen organizasyonda, 111 kategorisinde mücadele eden ay-yıldızlı Özel Sporcu ve EBYÜ öğrencisi Yavuz, Avrupa üçüncülüğü ile bronz madalya elde etti. Rektör Prof. Dr. Akın Levent, EBYÜ öğrencisi Ayşe Kader Yavuz’u tebrik ederek başarılarının devamını diledi.